4 Salate usoare pentru vara – Cele Mai Delicioase

Printeaza

4 Salate usoare pentru vara: Vara este momentul perfect pentru a savura gustul proaspăt și revigorant al salatelor ușoare.

Pe măsură ce temperaturile cresc, dorința de mâncăruri pline de prospețime și nutriție devine tot mai intensă.

Salatele sunt opțiunea ideală pentru a te bucura de o masă hrănitoare, dar și răcoritoare în același timp.

Cu ingrediente proaspete și colorate, aceste preparate devin adevăratele vedete ale verii, satisfăcând gusturile și necesitățile unei alimentații sănătoase și echilibrate.

Salate usoare pentru vara:

Salata calda de legume cu carne

Salata calda de legume cu carne

Salata calda de legume cu carne din: piept de pui, morcov, măsline, roşii, frunze salată, ceapă de apă roşie, usturoi, dovlecei, vânătă, ulei, sare piper, zeamă de lămâie. Ingrediente: 1 piept de pui 1 morcov 100 g măsline 2 roşii 5 frunze salată spălate şi uscate 1 ceapă de apă roşie 3 căţei usturoi zdrobiţi 2 dovlecei 1 vânătă 2 linguri ulei sare piper zeamă […]

Salata cu ridichi, ceapa verde si branza

Salata cu ridichi, ceapa verde si branza

Salata cu ridichi, ceapa verde si branza din: salată verde, spanac tânăr, ceapă verde, ridichi, telemea, zeamă de lămâie, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4-5 frunze salată verde 4-5 frunze spanac tânăr 1 legătură ceapă verde 1 legătură ridichi 100 g telemea Pentru dressing: zeamă de lămâie, după gust 1-2 linguri ulei sare piper Mod de preparare: Speli, usuci […]

Salata_clada_de_paste_cu_vinete_si_dovlecel

Salata calda de paste cu vinete si dovlecel

Salata calda de paste cu vinete si dovlecel din: paste penne, dovlecei, vinete, ardei roşii copţi, roşii cherry, cepe, usturoi,  mo­zzarella,  ulei de măsline, cimbrişor, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 400 g de paste penne 2 dovlecei 2 vinete mici 2 ardei roşii copţi, decojiţi 400 g de roşii cherry 4 cepe 2 căţei de usturoi 18 bulgări de mo­zzarella 100 ml de ulei de […]

Salata_de_vinete_prajite_si_naut

Salata de vinete prajite si naut

Salata de vinete prajite si naut din: boabe de năut în stare naturală (la conservă), usturoi, ulei de măsline, rucola, vinete, oţet balsamic, Tabasco, seminţe de coriandru, sare, piper. Ingrediente: 300 g rucola 300 g rodele de vinete 200 g de boabe de năut în stare naturală (la conservă) 3 căţei de usturoi 7 lin­guri de ulei de măsline 2 linguri […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.