Vinete umplute cu nuca

Printeaza

Vinete umplute cu nuca din: vinete, nuci, curcuma, coriandru, otet, sare.

Ingrediente:Vinete umplute cu nuca

  • 2 vinete mari ulei pentru prăjit
  • sare
  • 100 g nuci măcinate
  • 1 căţel usturoi
  • 1/2 linguriţă curcuma
  • 1/2 linguriţă seminţe de coriandru
  • 30 ml oţet din vin roşu
  • puţin praf de ardei iuţi
  • 170 ml apă

 

Mod de preparare:

Vinetele se taie felii subţiri pe lung, se presară cu sare şi se lasă o oră. Se şterg apoi vinetele de sucul lăsat şi se prăjesc în baie de ulei.

Se mixează nucile cu restul ingredientelor pentru a obţine o pastă. Se repartizează pasta de nuci pe fiecare felie de vinete, se rulează şi se serveşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.