Vinete la grill

Printeaza

Vinete la grill din: vinete, sare, ulei, usturoi, pesmet, branza.

Ingrediente:Vinete_la_grill

  • 2 vinete
  • sare
  • ulei pentru grătar
  • 3 căţei de usturoi
  • 3 linguri de pesmet
  • 3 linguri de brânză proaspăt rasă
  • 3 linguri de ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Vinetele se curăţă, se spală şi se taie pe lungimeîn felii cu o grosime de 1 cm, se sărează şi se lasă să stea 15 minute. Apoi se spală şi se usucă.

Se rumenesc circa 10-15 minute pe un grătar uns cu grăsime aşezat în grilul de la cuptorul preîncălzit la 225 °C. Usturoiul se cojeşte şi se toacă mărunt. Se amestecă cu pesmetul, cu brânza şi cu uleiul de măsline.

Feliile de vânătă se scot din cuptor, se întorc pe cealaltă parte şi se ung cu mixul. Se coc apoi în continuare, până când brânza din mix se rumeneşte. Când sunt gata, se servesc.

Vinete la grill

Vinete_la_grill

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.