Tarta delicioasa cu carne de miel

Printeaza

 

O reteta de tarta cu carne de miel, oua, ulei, ceapa, usturoi, nucsoara, sare si piper se serveste calda.

Ingrediente:Tarta delicioasa cu carne de miel

  • 1 pachet aluat congelat
  • 700 g carne de miel
  • 2 felii pâine
  • 2 ouă
  • 1 lingură ulei
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi
  • nucşoară
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Treci carnea prin maşina de tocat, o amesteci cu ceapa şi usturoiul tăiate fin şi adaugi nucşoară, sare şi piper după gust. Adaugi şi pâinea înmuiată şi presată bine, un ou bătut şi amesteci compoziţia.

Tai 3 fâşii din aluatul con­gelat şi împleteşti un colac pentru tartă. Ungi o formă de tartă cu ulei, o tapetezi cu jumătate din foaia de aluat rămas şi pui compoziţia de carne.

Acoperi cu aluatul rămas, îi aşezi de jur împrejur colacul împletit şi ungi tarta cu oul rămas bătut. Dai la cuptor pentru 40-45 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.