Supa rece de legume cu patrunjel

Printeaza

Supa rece de legume cu patrunjel din: rosii decojite, apa, ulei de masline, castravete, ardei, ceapa, usturoi, otet balsamic, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente: Supa_rece_de_legume_cu_patrunjel

  • 400g roşii decojite
  • 100ml de apă
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 castravete
  • 1 ardei galben mic
  • 1 ceapa
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 linguri de oţet balsamic
  • câteva fire de pătrunjel
  • sare şi piper

Mod de preparare:

Se spală ceapa, ardeiul şi castravetele, se curăţă şi se toacă fin. Se adaugă într-un blender alături de restul ingredientelor şi se mixează până când totul devine o pastă fină. Se asezonează şi se decorează cu cubuleţe de castravete şi pătrunjel.

Supa rece de legume cu patrunjel

Supa_rece_de_legume_cu_patrunjel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.