Supa din carne de gasca

Printeaza

Supa din carne de gasca din: carne de gasca, ciuperci, sparanghel, vin, nucsoara, ficat, smantana, ceapa, amidon, verdeata.

 

Ingrediente:Supa din carne de gasca

  • 1,2 kg carne de gâscă
  • 300 g ciuperci
  • 250 g sparanghel
  • 1 pahar cu vin roşu
  • nucşoară rasă
  • 120 g ficat de pasăre
  • 2 linguri bune cu smântână
  • 3 l apă
  • 1 ceapă
  • 1 linguriţă amidon de cartofi
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Puneţi carnea la foc cu apă şi sare. Indepărtaţi spuma, adăugaţi o ceapă şi lăsaţi vasul pe foc domol.

Când carnea este fiartă, puneţi-o în alt vas şi supa strecuraţi-o.

Aşezaţi-o din nou la fiert, legaţi-o cu vin roşu combinat cu 1 linguriţă cu amidon de cartofi, ciupercile şi ficatul tăiate julienne.

Adăugaţi în supă sparanghelul fiert şi sotat.

Lăsaţi supa să mai fiarbă pe foc domol alte 10 minute.

Cand este gata, decoraţi-o cu verdeaţă şi dregeţi-o cu smântână.

Pofta buna!


poate iti place si:

Supa din carne de gasca afumata

Supa din carne de gasca cu ciuperci si sparanghel

Supa din carne de gasca cu ciuperci si sparanghel Ingrediente: 1,200 kg carne de gască 300 g ciuperci 250 g sparanghel 1/2 pahar vin roşu nucşoară rasă 120 g ficat de pasăre 2 linguri smantană 3 l apă 1 ceapă 1 linguriţă făină de cartofi verdeaţă   Mod de preparare: Se pune carnea la fiert […]

Ciorba de gasca cu smantana

Ciorba de gasca cu smantana

Ciorba de gasca cu smantana din: aripi de gasca, spate de gasca, maruntaie de gasca, gulie, telina, morcovi, albitura, ceapa, foi de dafin, oua, smantana, sare, patrunjel verde, piper. Ingrediente: aripile, spatele si maruntaiele de la 1 gasca cate 1/2 gulie si telina mica 2 morcovi 1 albiutra 1 ceapa 2 foi de dafin 2 oua […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.