Supa din carne de gasca cu ciuperci si sparanghel

Printeaza

Supa din carne de gasca cu ciuperci si sparanghel

Ingrediente:Supa din carne de gasca cu ciuperci si sparanghel

  • 1,200 kg carne de gască
  • 300 g ciuperci
  • 250 g sparanghel
  • 1/2 pahar vin roşu
  • nucşoară rasă
  • 120 g ficat de pasăre
  • 2 linguri smantană
  • 3 l apă
  • 1 ceapă
  • 1 linguriţă făină de cartofi
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Se pune carnea la fiert cu apă, sare şi se spumează. Cind carnea a fiert se pune şi 1 ceapă.

Se strecoară supa şi carnea se taie julien. Supa se pune din nou la foc, se leagă cu vin roşu amestecată cu 1 linguriţă de făină de car­tofi, ciupercile şi ficatul tăiate julien şi sparanghelul fiert se sotează.

Se mai fierb toate 10 minute şi se termină cu verdeaţă tocată şi smantană.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.