Supa delicioasa cu taitei
PrinteazaSupa delicioasa cu taitei din: morcovi, cartofi, ceapa, telina, pastarnac, taitei, unt, sare, piper.
- 3 morcovi
- 4 cartofi
- 2 cepe
- o felie rădăcină ţelină
- o rădăcină păstârnac
- 100 g tăitei
- 25 g unt o sare
- piper
Mod de preparare:
În 3 litri de apă cu sare se pun la fiert telina si păstârnacul, curăţate, spălate Şi tăiate şi cepele întregi, curăţate. Se lasă la fiert circa 10 minute şi apoi se adaugă morcovii si cartofii.
Se fierb 20 de minute, se scot legumele, ceapa se aruncă.
Supa se strecoară, se pune din nou la fiert şi, când clocoteste, se pun tăieteii.
Când sunt fierti si acestia, se trage oala de pe foc, se pune untul, piperul si se adaugă legumele.
Pofta buna!