Supa de pui cu taitei si praz

Printeaza

Supa de pui cu taitei si praz din: tacâmuri de la un pui, piept de pui, ceapa, praz, păstârnac, ţelină,  tăieţei chinezeşti de orez, sare.

Supa_de_pui_cu_taitei_si_praz

Ingrediente:

  • tacâmuri de la un pui
  • 1/2 piept de pui
  • 1 ceapă
  • partea albă de la un praz
  • 1 rădăcină păstârnac
  • 1 felie ţelină
  • tăieţei chinezeşti de orez
  • sare

Mod de preparare:

Carnea se pune la fiert în apă rece cu un praf de sare. Se spumează ori de câte ori este nevoie, apoi, după dis­pariţia spumei, se şterge oala pe interior cu o cârpă curată umezită qu apă rece.

Se adaugă ceapa întreagă si restul legumelor tăiate. Se lasă la fiert. După ce carnea si legumele au fiert, se pun tăieţeii, se trage oala de pe foc, se acoperă cu un capac şi se lasă 10 minute înainte de servire.

Supa de pui cu taitei si praz

Supa_de_pui_cu_taitei_si_praz

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/supa-de-pui-cu-taitei-si-praz html

1 comentariu

  1. Imi place supa de pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.