Supă de păstăi galbene cu smantană (varianta)

Printeaza

Supă de păstăi galbene cu smantană

Ingrediente:Supa de pastai galbene cu smântâna

  • 1 mână fasole galbenă
  • 1 ceapă
  • 1 cartof
  • 2 roşii
  • 1 morcov mic
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 linguriţă făină
  • 2 linguri unt
  • 4 linguri smântână
  • 1 lingură pătrunjel
  • 1 lingură mărar
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi fasolea, ceapa, cartoful, mor­covul şi pătrunjelul, tai fasolea bucăţi, cartoful cubuleţe, rădăcinoasele fideluţă şi le pui pe toate la fiert în apă cu sare.

După ce s-au înmuiat toate legumele, adaugi roşiile curăţate de pieliţe şi tăiate bucăţi. Separat, amesteci făina cu untul şi câteva linguri de supă şi torni amestecul în oală.

Laşi totul să mai dea în câteva clocote, potriveşti gustul de sare, presari verdeaţa tocată, dai supa deoparte şi o dregi cu smântână.

Supă de păstăi galbene cu smântână

Supa de pastai galbene cu smântâna

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.