Piure de morcov cu patrunjel

Printeaza

Piure de morcov cu patrunjel din: morcovi, faină, unt, pătrunjel, sare.

Piure de morcov cu patrunjel

Ingrediente:

  • 1 kg morcovi
  • 40 g faină
  • 20 g unt
  • pătrunjel
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Fierbeţi morcovii în apă cu sare. Se dau prin sită. Rumeniţi faina, fără grăsime într-o tigaie.

Când este gata, turnaţi câteva picături de apă rece, amestecaţi şi puneţi morcovii în apa în care au fiert.

Lăsaţi să fiarbă, adăugaţi untul şi serviţi presărând deasupra pătrunjel tocat fin.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Este bun?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.