Supa de legume si cuscus

Printeaza

Supa de legume si cuscus din: cuscus, morcov, mazare, ceapa, ardei gras, radacina de patrunjel, patrunjel, ulei de masline, sare.

Ingrediente:Supa_de_legume_si_cuscus

  • 100 g cuscus
  • 1 morcov
  • 100 g mazare
  • 2 cepe
  • 1 ardei rgas
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli legumele. Tai ceapa mărunt, morco­vul în rondele subţiri, iar ardeiul şi rădăcina de pătrunjel în cubuleţe. Pui la fiert ceapa, morcovul şi pătrunjelul, în 1 1/2 litri de apă uşor sărată.

Când legumele sunt aproape fierte, adaugi mazărea, ardeiul gras, ule­iul şi bobiţele de cuşcuş.

Laşi să fiarbă la foc mode­rat, nu mai mult de 5 minu­te, amestecând din când în când, ca să nu se lipeas­că bobiţele de cuşcuş. Serveşti supa fierbinte, presărată cu verdeaţa proaspătă, fin tocată.

Supa de legume si cuscus

Supa_de_legume_si_cuscus

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • couscous cu legume restaurant
  • supa de legume cu cuscus

1 comentariu

  1. Foarte buna supa de legume, insa n am pus cuscus pana acum in supa, mai pun din cand in cand orez, iese buna si cu cuscus?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.