Supa de legume si cuscus
PrinteazaSupa de legume si cuscus din: cuscus, morcov, mazare, ceapa, ardei gras, radacina de patrunjel, patrunjel, ulei de masline, sare.
- 100 g cuscus
- 1 morcov
- 100 g mazare
- 2 cepe
- 1 ardei rgas
- 1 radacina de patrunjel
- 1 legatura patrunjel
- 1 lingura ulei de masline
- sare
Mod de preparare:
Cureţi şi speli legumele. Tai ceapa mărunt, morcovul în rondele subţiri, iar ardeiul şi rădăcina de pătrunjel în cubuleţe. Pui la fiert ceapa, morcovul şi pătrunjelul, în 1 1/2 litri de apă uşor sărată.
Când legumele sunt aproape fierte, adaugi mazărea, ardeiul gras, uleiul şi bobiţele de cuşcuş.
Laşi să fiarbă la foc moderat, nu mai mult de 5 minute, amestecând din când în când, ca să nu se lipească bobiţele de cuşcuş. Serveşti supa fierbinte, presărată cu verdeaţa proaspătă, fin tocată.
Supa de legume si cuscus
Pofta buna!
Incoming search terms:
- couscous cu legume restaurant
- supa de legume cu cuscus
Foarte buna supa de legume, insa n am pus cuscus pana acum in supa, mai pun din cand in cand orez, iese buna si cu cuscus?