Cuscus cu pui si ardei

Printeaza

Cuscus cu pui si ardei din: piept de pui, morcov, ceapa, vanata, ardei, cuscus, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Cuscus cu pui si ardei

  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 1 vânătă
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ardei gras galben
  • 100 g cuscus
  • 1 căţel de usturoi
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Pune pieptul de pui la fiert împreună cu morcovul şi ceapa. Spumează. Când carnea e gata, strecoară zeama şi lasă carnea la răcorit.

Pune cuşcuşul într-un bol adânc, toarnă supă de pui fierbinte, cât să-l acopere şi lasă acoperit 10 minute. Intre timp, taie vânătă şi ardeii cubuleţe, sărează-i şi trage-i la tigaie împreună cu usturoiul tocat să se înmoaie.

Amestecă cuşcuşul fiert cu legumele şi pieptul de pui tăiat cubulete.

Potriveşte de sare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.