Supa de dovlecei cu rosii

Printeaza

Supa de dovlecei cu rosii din: dovlecei, ceapa, morcovi, ardei gras, radacina de patrunjel, cartofi, rosii, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Supa de dovlecei cu rosii

  • 4 dovlecei
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 catofi
  • 4 rosii
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ceapa, morcovii, rădă­cina de pătrunjel şi ardeiul gras, spălaţi-le şi tăiaţi-le în cubuleţe. Căliţi toate acestea în ulei 5-6 minute într-o oală, după care adăugaţi 3 litri de apă. Lăsaţi să fiarbă la foc mic 10 minute, apoi adăugaţi roşiile, cartofii şi dovleceii, toate curăţate şi tăiate în bucăţi mai mari.

Lăsaţi supa să fiarbă la foc mic încă 30 de minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.