Supa de bob cu patrunjel si telina

Printeaza

Supa de bob cu patrunjel si telina din: bob (fasole cu bobul mare), morcov, radacina telina, radacina patrunjel, ceapa, sare, verdeata.

Supa_de_bob_cu_patrunjel_si_telina

Ingrediente:

  • 250 g bob (fasole cu bobul mare)
  • 3 morcovi
  • o radacina mica telina
  • 2 radacini patrunjel
  • 2 cepe
  • sare
  • verdeata, dupa gust

Mod  de preparare:

Bobul se pune la înmuiat in apa, cu o seară înainte de preparare. A doua zi, se înlătură eventualele coji si se pune la fiert. Se aruncă apa si se repetă operatiunea de două ori.

Cu a treia apă proaspătă se pune la fat, iar când dă in clocot se adaugă legumele curâtate si mâruntite si sarea.

Se lasa la fiert aproximativ 45 de minute si se aduce la masa cu verdeaţă, după gust.

Supa de bob cu patrunjel si telina

Supa_de_bob_cu_patrunjel_si_telina

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.