Supa de varza si telina

Printeaza

Supa de varza si telina din: varza, ceapa, usturoi, telina, morcovi, pastarnac, gulie, cartofi, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Supa_de_varza_si_telina

  • 600 g varză
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 rădăcină ţelină
  • 3-4 morcovi
  • 1 păstârnac
  • 1 gulie
  • 500 g cartofi
  • 2 linguri ulei de floarea-soarelui
  • sare
  • piper
  • apă

 

Mod de preparare:

Tai varza in faşii de circa 2 cm, toci ceapa şi usturoiul, iar morcovii, gulia, păstarnacul, ţelina şi pătrunjelul, după ce le speli, le tai mărunt.

Tai cartofii cubuleţe. Căleşti zarzavatul în uleiul fierbinte, împreună cu ceapa şi usturoiul. Sărezi, piperezi, adaugi apa şi dai totul în fiert.

Peste 10 minute, pui varza şi laşi să mai fiarbă, dar să nu se sfărâme cartofii. Dacă vrei, poţi adăuga şi 2-3 roşii în bulion, dar nu prea multe, ca sa nu se piardă gustul de zarzavat.

Supa de varza si telina

Supa_de_varza_si_telina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.