Supă-curry cu iaurt si fasole verde
PrinteazaSupă-curry cu iaurt si fasole verde din: ulei, ceapa, ghimbir, usturoi, cumin, pasta de curry, supa de legume, morcov, conopida, ardei iute, varza chinezeasca, iaurt, smantana si sare.
- 1 lingură ulei
- 1 ceapă tocată
- 1 linguriță ghimbir ras
- 1 cățel de usturoi pisat
- 1 praf de cumin măcinat
- 2 linguri pastă de curry
- 650 ml supă de legume
- 1 morcov tăiat felii
- 150 g conopidă
- 1 ardei iute
- 150 g fasole verde
- 150 g varză chinezească
- 100 g iaurt alb
- 100 ml smântână
- sare
Mod de preparare:
Se încinge uleiul și se călește ceapa. Se adaugă ghimbirul și usturoiul. Se presară cumin, se adaugă pastă de curry și se toarnă supă. Se adaugă morcovii și se lasă să fiarbă 10 min. Apoi se adaugă buchețele de conopidă, ardeiul iute tocat și fasolea; se lasă să fiarbă cca 8 min.
La final, se adaugă în supă varza chinezească tocată și se lasă să se opărească puțin. Se amestecă iaurtul cu smântână și se toarnă în supă; se amestecă, se încălzește și se sărează.
Supă curry cu iaurt si fasole verde
Pofta buna!
Interesanta supa asta de curry