Supa cu dovlecei, porumb si ciuperci

Printeaza

Supa cu dovlecei, porumb si ciuperci din: apa, dovlecei, porumb, cartofi, ciuperci, radacina de patrunjel, ciuperci, radacina de telina, ceapa, rosii, ulei, smantana, sare, piper si marar.

Ingrediente:Supa_cu_dovlecei_porumb_si_ciuperci

  • 8 pahare de apă
  • 2 dovlecei
  • 2-3 linguri de porumb
  • 2 cartofi
  • 5-6 ciuperci shampignons
  • ½ rădăcina de pătrunjel
  • ½ rădăcină de ţelină
  • 1 ceapă
  • 2 roşii
  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri de smântână
  • sare
  • piper negru boabe
  • 2 linguri mărar tocat

 

Mod de preparare:

Rădăcinile de pătrunjel şi de ţelină se taie feliuţe, se prăjesc. Ceapa mărunţită la fel se prăjeşte uşor, cartofii şi dovleceii se taie cuburi.  Ciupercile se fierb până sunt aproape gata, apoi la ciuperci se adaugă cartofii, peste 5-7 minute – rădăcinile.

Cu 10 minute înainte de a se lua de pe foc, se pun dovleceii, ceapa, roşiile, curăţate de pieliţă şi tăiate felii, porumbu, sarea, piperul. Se serveşte cu smântână şi verdeaţă tăiată.

Supa cu dovlecei, porumb si ciuperci

Supa_cu_dovlecei_porumb_si_ciuperci

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Nela Petrusin

    Fac si eu supa de dovlecei

  2. Imi place supa de dovlecei

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.