Supa crema de linte cu verdeata si crutoane

Printeaza

Supa crema de linte cu verdeata si crutoane din: linte, ceapa, morcov, radacina de patrunjel, otet, patrunjel verde, sare, piper, crutoane cu usturoi.

Ingrediente:Supa_crema_de_linte_cu_verdeata_si_crutoane

  • 400 g linte
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 2 pătrunjel rădăcină
  • ½ lingură oțet
  • 1 pătrunjel verde
  • sare
  • piper
  • crutoane cu usturoi

 

Mod de preparare:

Se fierbe lintea în apă cu sare și oțet și se dă în 2-3 clocote. Se adaugă ceapa, morcovul, rădăcinile de pătrunjel, tocate mărunt. Se fierb, la foc mic, acoperit. După ce au fiert, toate ingredientele se trec printr-o sită deasă.

După gust, se potrivește cu sare și piper, apoi se mai lasă să dea în 2-3 clocote. Se servește fierbinte cu verdeață și crutoane.

Supa crema de linte cu verdeata si crutoane

Supa_crema_de_linte_cu_verdeata_si_crutoane

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.