Supă crema de legume la rece (varianta)

Printeaza

Supă crema de legume la rece

Ingrediente:Supă crema de legume la rece

  • 6-7 roşii foarte coapte
  • 5 castraveţi
  • 4 ardei graşi
  • 2 felii de pâine uscată
  • 30 ml oţet
  • 30 ml ulei
  • sare
  • 1 căţel de usturoi
  • puţin chimen

 

Mod de preparare:

Speli ardeii, le scoţi seminţele. Cureţi de coajă castraveţii şi roşiile, apoi le tai în bucăţi mici şi le pui pe toate într-un bol cu 1 l de apă (cât să acopere legumele) împreună cu pâinea, ustu­roiul pisat, condimentele, oţetul şi uleiul.

Le laşi aşa peste noapte la rece, iar în ziua următoare pasezi legumele cu tot cu zeamă cu un mixer sau le treci prin maşina de tocat şi strecori.

Dacă este necesar, mai pui sare, piper, chimen după gust. Dai supa la frigider şi o serveşti rece.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.