Supa crema de conopida

Printeaza

Supa crema de conopida

Supa crema de conopida

Ingrediente:

  • 1 conopida potrivita
  • 3 cartofi
  • 1 ceapa
  • 2 l supa de legume
  • 1 pahar cu smantana
  • 3 galbenusuri
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 telina mica
  • 1 lingurita cu mustar
  • ulei
  • sare

Preparare:

Desfă conopida în bucheţele şi las-o 15 minute în apă rece cu un praf de sare, după care pune-o la fiert. Intre timp, curăţă cartofii, morcovul, ardeiul şi ţelina. Taie legumele cubuleţe şi pune-le să fiarbă.

Trece conopida împreună cu legumele printr-o sită deasă, dar ai grijă să păstrezi câteva bucheţele. Adaugă ceapa tocată şi călită puţin.

Subţiază piureul cu supa de legume şi lasă să fiarbă, la foc mic, 15 minute.

La sfârşit, în supa fierbinte, adaugă smântână bătută cu gălbenuşurile, linguriţa cu muştar şi sare.

Serveşte supa cu bucheţelele de conopidă, rondele de morcov şi pătrunjel tocat fin.

Supa crema de conopida

Supa crema de conopida.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.