Supă de carne

Printeaza

Supă de carne

Ingrediente:Supă de carne

  • 3.500 kg carne
  • 3 l apă
  • 2 morcovi
  • 1 ţelină
  • 1 păstirnac
  • 1 praz
  • 1 pătrunjel
  • 1 ceapă
  • sare
  • 1 buchet (pătrunjel, mărar, frunze de ţelină)

 

Mod de preparare:

Supa de carne se pregăteşte la fel ca bulionul de carne. Trebuie să fiarbă neîntrerupt cel puţin 3 ore, la foc mic.

Cînd este gata, tragem oala la mar­ginea plitei, lăsăm să se limpezească pu­ţin, apoi o strecurăm şi adăugăm garni­tura cu care dorim să servim supa la masă.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. As face si eu o supa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.