Supa Parmentier

Printeaza

Supa Parmentier din: cartofi, unt, lapte, supa de carne sau de legume, smantana, sare.

Ingrediente:Supa Parmentier

  • 1 kg de cartofi
  • 1 lingură cu unt
  • 1 cană cu lapte fiert
  • 1 l supă de carne sau de legume
  • 1 pahar cu smântână
  • sare

 

Mod de preprare:

Curăţaţi cartofii, îi spălaţi în două-trei ape reci, îi tăiaţi felii mari şi-i puneţi la fiert în supă de carne sau de legume.

După 1/2 oră, scoateţi cartofii, îi faceţi piure, subţiaţi cu supă, amestecaţi cu unt şi răsturnaţi în supa în care au fiert. Adăugaţi în supă laptele dulce, săraţi şi trageţi vasul de pe foc.

Bateţi smântână cu supă, amestecaţi şi omogenizaţi.

Serviţi cât este caldă, cu crutoane.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.