Sufleu de morcovi

Printeaza

Sufleu de morcovi din: morcovi, unt, branza, iaurt.

Ingrediente:Sufleu_de_morcovi

  • 2 morcovi
  • 4 linguri unt
  • 200 g brânză
  • 1 cană iaurt

 

Mod de preparare:

Toci morcovul rondele subţiri şi îl pui într-o tigaie care poate fi dată la cuptor. Morcovii mai fragezi pot fi lăsaţi ca atare, cei mai tari trebuie să fie fierţi înainte. Dacă tigaia este una în care se lipeşte compoziţia, atunci o poţi unge cu unt. Adaugi untul tăiat cubuleţe şi, pe deasupra, brânza rasă. Poţi folosi brânza de vaci, de oaie sau orice fel de brânză dulce ori foarte puţin sărată, care îi place copilului.

Adaugi iaurtul, astfel încât să acopere restul ingredientelor, fără să amesteci compoziţia.

 

 

Sufleu de morcovi

Sufleu_de_morcovi

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.