Stoarcerea sucului pentru jeleuri

Printeaza

Jeleurile sunt produse atrăgătoare din punct de vedere vizual. Cu cât mai transparent şi mai intens din punct de vedere cromatic este sucul folosit, cu atât mai atrăgător va fi şi produsul obţinut.

Din sucuri pale se fac jeleuri pale, a căror culoare se va altera în scurt timp şi care mu vor mai părea apetisante. Din acest motiv, pentru prepsararea jeleurilor trebuie să se folosească numai sucuri de culdori aprinse şi cât mai limpezi.

Jeleurile nu se fac din fruct, ci din suc de fruct. In rest, prepararea urmează aceiaşi paşi ca la gem şi aceleaşi principii privind alegerea fructelor şi ingredientelor, durata de fierbere, proba de gelatinizare şi turnarea în borcane.

 

Stoarcerea sucului pentru jeleuri

Stoarcerea sucului pentru jeleuri

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.