Sparanghel cu sos de soia

Printeaza

Sparanghel cu sos de soia din: sparanghel, sos de soia, susan, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Sparanghel cu sos de soia

  • sparanghel
  • 1 lingură ulei
  • 1 lingură sos de soia
  • 1/2 linguriţă ulei de susan
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 lingură rasă seminţe de susan
  • piper negru
  • sare de mare

 

Mod de preparare:

Se taie partea de jos lemnoasă a sparanghelului.

Pe un platou larg, se amestecă sosul de soia împreună cu uleiul de susan şi usturoiul strivit. Se râşneş-te piperul negru, se adaugă, se amestecă sparanghelul cu această marinată şi se lasă să stea deoparte ca să se pătrundă gusturile.

Intr-o tigaie se prăjeşte susanul până prinde un pic de culoare.

Se încinge tigaia-grill timp de 5 minute la foc mare, se aşază sparanghelul pe tigaie şi se coace timp de 8-10 minute, întorcându-se pe toate părţile.

Sparanghelul va primi uşoare urme de grătar. Se scoate sparanghelul pe farfurie şi se presară cu susan şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.