Sote de ciuperci cu oregano

Printeaza

Sote de ciuperci cu oregano din: ciuperci de padure, ceapa, usturoi, ardei iute, unt, oregano, sare, piper.

Ingrediente:Sote_de_ciuperci_cu_oregano

  • 500 g ciuperci de padure
  • 2-3 fire de ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei iute
  • 50 g unt
  • oregano
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie ceapa în rondele şi căleşte-o în unt topit. Adaugă ciupercile  curăţate şi tăiate mai mare. Lasă pe foc să se înăbuşe. Dacă ciupercile nu lasă zeamă, stropeşte-le cu puţină apă călduţă. Când sunt bine pătrunse şi scă­zute, adaugă căţeii de usturoi şi puţin oregano.

Potriveşte gustul de sare şi piper, adaugă rondele de ardei iute şi lasă pe foc vreo câteva minute. Serveşte salata fie caldă, fie rece.

Sote de ciuperci cu oregano

Sote_de_ciuperci_cu_oregano

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.