Sos de rosii cu patrunjel verde

Printeaza

Sos de rosii cu patrunjel verde din: rosii, ulei, ceapa, zahar, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Sos de rosii cu patrunjel verde

  • 1 kg de roşii
  • 200 ml ulei
  • 1 ceapă
  • zahăr
  • sare
  • piper
  • pătrunjel verde

Mod de preparare:

Curăţaţi roşiile de coajă şi de seminţe, tăiaţi-le în bucăţi mai mari, apoi puneţi-le la fiert cu ceapă şi pătrunjelul tocat.

Pe parcursul pregătirii adăugaţi uleiul, sarea, piperul şi zahărul. La final strecuraţi prin sită şi sosul poate fi folosit.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.