Sos de mustar cu tarhon

Printeaza

Sos de mustar cu tarhon din: mustar, tarhon, capere, smantana, sare.

Ingrediente:Sos de mustar cu tarhon

  • 1/4 l sos Bechamel (din făină şi lapte)
  • 1 1/2 lingură cu muştar şi tarhon
  • 1 linguriţă sos Worcester
  • 30 g capere
  • 1 lingură cu smântână
  • sare

Mod de preparare:

Fierbeţi sosul pe baie de aburi, puneţi muştarul, caperele, sare şi la urmă sos Worcester şi smântână.

Se serveste cald.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.