Sos de crab

Printeaza

Sos de crab din: crema de branza, smantana, carne de crab, hrean, ceapa verde, boabe de mustar, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 pachet crema de branza
  • 60gr smantana
  • 1 conserva carne de crab
  • 1 lingurita hrean
  • 2 lingurite ceapa verde
  • 1/4 lingurita boabe mustar
  • 1/8 lingurita sare
  • 1/8 lingurita piper

 

 

Mod de preparare:

Bateti crema de branza cu smantana. Incorporati carnea de crab, hrean, ceapa verde, mustar, sare si piper.

Dati la rece pana servirea cu legume.

12 portii, fiecare contine

  • 1 gr carbohidrati
  • o urma fibra
  • 5 gr proteina

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Supa de crabi cu hasme

Supa de crabi cu hasme

Supa de crabi cu hasme din: zeama de pui, sparanghel, crabi, hasme, ulei, faina, sos de peste, piper, ou. Ingrediente: 1 l zeamă de pui 300 g sparanghel verde 200 g crabi 4 haşme 1 lingură de ulei 1 lingură făină de porumb 2 linguri sos de peşte sare si piper 1 ou   Mod de […]

Crabi cu sos cu miere si unt

Crabi cu sos cu miere si unt

Crabi cu sos cu miere si unt din: crabi, unt, miere, ceapa, patrunjel, piper, sare. Ingrediente: 500 g crabi 200 g unt 2 linguri miere 1 ceapă 1 legătură de pătrunjel verde piper alb măcinat sare   Mod de preparare: Crabii se spală, se curăţă şi se pun la fiert pentru 30 de minute într-o […]

 

Salata cu crabi si telina

Salata cu mango, crabi si ardei iute

Salata cu mango, crabi si ardei iute din: mango coapte, carne de crab (conservă), cepe roşii, ardei iute rosu, lamaie verde, otet, ulei, ceapă de tuns, sare, piper. Ingrediente: 3 mango coapte, dar tari 200 g de carne de crab (conservă) 2 cepe roşii 1 ardei roşu, iute o lămâie verde 2 linguri de oţet 4 linguri de ulei […]

Cum să pregătiţi si să fierbeti un crab viu întreg

Aperitiv din crabi

Aperitiv din crabi din: crabi, lamaie, patrunjel, ulei de masline, ceapa, foi de dafin, sare si piper.   Ingrediente: crabi de mărime medie 1 lămâie ulei de măsline ceapa foi de dafin patrunjel verde sare piper   Mod de preparare: Puneţi crabii la fiert într-un litru de apă în care aţi adăugat o lingură rasă […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.