Sos de anghinare cu spanac

Printeaza

Sos de anghinare cu spanac din: anghinare, spanac, maioneza, parmezan, usturoi, paprika. Poate fi servit cu fulgi de piper, felii de castraveti, tije de telina sau biscuti dietetici.

retete

Ingrediente:

  • 1 cutie inimi de anghinare
  • 300 gr spanac congelat
  • 240 ml maioneza
  • 240 gr parmezan ras
  • 2 catei usturoi zdrobit
  • Paprika

 

Mod de preparare:

Scurgeti anghinarele si maruntiti.

Combinati impreuna cu spanacul, maioneza, parmezanul si usturoiul si transferati intr-o tava.

Presarati cu paprika. Gatiti in cuptor aproximativ 1 ora la 170C.

 

Sos de anghinare cu spanac:

  • 8 portii, fiecare contine
  • 4 gr carbohidrati
  • 2 gr fibre
  • 10 gr proteina

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Fusilli cu spanac si usturoi

Paste cu spanac si dovlecel

Paste cu spanac si dovlecel din: dovlecel, spanac, rosii, paste, ulei, sare, piper. Ingrediente: un dovlecel 350 g spanac 10 roşii cherry 200 g paste 3 linguri ulei sare piper   Mod de preparare: Dovlecelul se taie rondele care se presară cu sare. Spanacul spălat şi bine scurs se pune la călit în ulei. Se adaugă […]

Lasagna cu spanac

Lasagna cu spanac proaspat

Lasagna cu spanac din: spanac, sare, ceapa, rosioare, usturoi, unt, faina, lapte, smantana, ierburi aromatice, oua, piper, foi de lasagna, branza fotina, patrunjel. Ingrediente: 2 kg spanac frunze sare 200 g ceapă 600 g roşioare (pe vrej) 1-2 căţei de usturoi 50 g unt 40 g făină 300 ml lapte 250 ml smântână dulce 1 […]

 

Reteta zilei: Gratin de anghinare

Gratin de anghinare din: anghinare, patrunjel, piper, branza, pesmet, unt, ulei de masline. Poate iti place si: Anghinare umplute cu branza provolone Cuscus cu anghinare Linguine cu spanac si anghinare   Ingrediente:  1 borcan anghinare 2 linguri patrunjel proaspat tocat 1/4 linguriță piper negru 1 ceasca branza rasa 1/4 cană de pesmet 2 linguri unt […]

 

 

Baghetă crocantă

Bagheta umpluta cu ton, ardei si anghinare

Bagheta umpluta cu ton, ardei si anghinare din: baghetă albă sau integrală, conservă ton în bucăţi, conservă inimi de anghinare, ardei roşu, frunze de spanac tânăr, măsline umplute cu anşoa, sare, piper. Ingrediente: 1 baghetă albă sau integrală 1 conservă ton în bucăţi 1 conservă inimi de anghinare 1/2 ardei roşu 1 mână frunze de spanac tânăr câteva măsline umplute cu […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.