Bagheta umpluta cu ton, ardei si anghinare
PrinteazaBagheta umpluta cu ton, ardei si anghinare din: baghetă albă sau integrală, conservă ton în bucăţi, conservă inimi de anghinare, ardei roşu, frunze de spanac tânăr, măsline umplute cu anşoa, sare, piper.
- 1 baghetă albă sau integrală
- 1 conservă ton în bucăţi
- 1 conservă inimi de anghinare
- 1/2 ardei roşu
- 1 mână frunze de spanac tânăr
- câteva măsline umplute cu anşoa
- sare
- piper măcinat
Mod de preparare:
Cureţi ardeiul, îl speli şi îl tai în fâşii înguste. Speli frunzele de spanac şi le laşi să se scurgă. Scurgi conserva de ton şi o pui într-un castron.
Adaugi inimile de anghinare scurse, frunzele de spanac, ardeiul tăiat fideluţă, măslinele, sare şi piper după gust şi amesteci uşor.
Tai bagheta în 2-3 bucăţi, apoi fiecare bucată în lungime. Scoţi o parteţ din miez şi umpli bagheta cu amestecul de ton şi legume. Impachetezi strâns baghetele şi le păstrezi pentru cel puţin 3 ore în frigider.
Bagheta umpluta cu ton, ardei si anghinare
Pofta buna!