Bagheta umpluta cu ton, ardei si anghinare

Printeaza

Bagheta umpluta cu ton, ardei si anghinare din: baghetă albă sau integrală, conservă ton în bucăţi, conservă inimi de anghinare, ardei roşu, frunze de spanac tânăr, măsline umplute cu anşoa, sare, piper.

Ingrediente:Bagheta_umpluta_cu_ton_ardei_si_anghinare

  • 1 baghetă albă sau integrală
  • 1 conservă ton în bucăţi
  • 1 conservă inimi de anghinare
  • 1/2 ardei roşu
  • 1 mână frunze de spanac tânăr
  • câteva măsline umplute cu anşoa
  • sare
  • piper măcinat

Mod de preparare:

Cureţi ardeiul, îl speli şi îl tai în fâşii înguste. Speli frunzele de spanac şi le laşi să se scurgă. Scurgi conserva de ton şi o pui într-un castron.

Adaugi ini­mile de anghinare scurse, frunzele de spanac, arde­iul tăiat fideluţă, măsline­le, sare şi piper după gust şi amesteci uşor.

Tai bagheta în 2-3 bucăţi, apoi fiecare buca­tă în lungime. Scoţi o parteţ din miez şi umpli bagheta cu amestecul de ton şi legume. Impachetezi strâns baghe­tele şi le păstrezi pentru cel puţin 3 ore în frigider.

Bagheta umpluta cu ton, ardei si anghinare

Bagheta_umpluta_cu_ton_ardei_si_anghinare

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.