Snitele de telina
PrinteazaSnitele de telina din: telina, sare, piper, oua, fulgi de ovaz, ierburi aromatice, faina, ulei.
- 3 ţeline
- sare
- piper
- 3 ouă
- 250 g fulgi de ovăz
- 2 linguri de ierburi aromatice
- 50 g făină
- 150 ml ulei
Mod de preparare:
Se curăţă ţelina şi se taie în felii groase, se opăresc timp de 3-4 minute în apă clocotită cu sare. Se scot apoi din cratiţă, se lasă la scurs şi se condimentează cu sare şi piper.
Se bat ouăle pe o farfurie. Pe o altă farfurie se pun fulgii de ovăz şi se amestecă cu ierburile aromatice, iar făina se aşează pe o a treia farfurie.
Se încinge într-o tigaie uleiul, în care se prăjesc apoi feliile de ţelină, după ce în prealabil au fost trecute prin făină, ouă şi fulgi de ovăz.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- snitele de telina de post
- snitele de telina la cuptor





