Sfecla cu nuci si branza de capra

Printeaza

Sfecla cu nuci si branza de capra din:

Stiati ca… sfecla roşie îşi păstrează beneficiile, chiar dacă este gătită, ajutând astfel la reglarea tensiunii şi detoxifierea ficatului. Conţine acid folie, mangan, vitamina C şi A.

 

Ingrediente:Sfecla_cu_nuci_si_branza_de_capra

  • 1 sfeclă roşie mică
  • 50 g brânză de capră
  • 50 g miez de nucă
  • 2 linguri ulei extravirgin de măsline
  • sare de mare
  • piper
  • cimbru verde

 

Mod de preparare:

Speli sfecla roşie, o usuci şi o coci pe grătar sau în cuptor. O laşi să se răcească. O decojeşti şi o tai în bucăţi foarte mici, amouse-bouche – cât o înghiţitură. Stropeşti fiecare bucată de sfeclă cu puţin ulei de măsline şi le presari cu sare şi piper.

Aşezi cu grijă deasupra brânza de capră, nucile tocate mărunt şi presari cimbru verde, tocat fin. Brânza va împrumuta puţin din culoarea sfeclei, căpătând o nuanţă rozalie.

Consumi gustarea imediat sau în cel mai scurt timp, după ce ai păstrat-o în frigider.

 

Sfecla cu nuci si branza de capra

Sfecla_cu_nuci_si_branza_de_capra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.