Saramura de pui cu rosii

Printeaza

O reteta de supa absolut deliciasa, saramura de pui cu rosii din: carne de pasare, ceapa, ardei gras, rosii sau bulion, sare, knorr, usturoi si patrunjel.

Ingrediente: Saramura de pui cu rosii

  • carne de pasăre 600 g
  • ceapă 100 g
  • ardei gras 400 g
  • roşii proaspete sau în bulion 450 g
  • sare şi o linguriţă de knorr
  • 2 căţei de usturoi
  • o legătură mică de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Carnea de pasăre se curăţă, se spală, se porţionează şi se pune la prăjit pe grătarul încins. Ardeii graşi se coc pe acelaşi grătar, după care se introduc în apă rece şi se decojesc.

Se curăţă, se taie mărunt şi se pun la fiert într-o oală cu apă împreună cu ceapa toca­tă mărunt şi bucăţelele de pui prăjit. Se adaugă o linguriţă de knorr şi se fierbe încet la foc mic timp de 10-15 minute. După aceea se adaugă roşiile decojite şi tocate mărunt şi se continuă fierberea încă 10 minute.

Se opreşte focul, se adaugă usturoiul strivit şi se potriveşte gustul cu sare. înainte de servire se presară pătrunjel verde tocat mărunt. Această supă se serveşte obligatoriu cu mămăliguţă fierbinte.

Saramura de pui cu rosii

Saramura de pui cu rosii

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • saramura de pui cu rosii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.