Salata de ruccola cu branza de capra

Printeaza

Se spală 8 roşii cherry. Se curăţă 8 cepe franţuzeşti şi se taie jumătăţi. Se aşază pe grătarul încins al cuptorului, acoperit cu hârtie de copt, legumele şi 8 felii de brânză de capră (rulouri) şi se lasă cca 5 min.

Se adaugă apoi 8 felii subţiri de pâine-baghetă şi se mai lasă pe grătar 5 min.

Se aşază brânza pe feliile de pâine şi se serveşte cu legu­mele fripte şi 60 g frunze de ruccola. Se stropesc cu o vinegretă din ulei de măsline şi oţet balsamic, se sărează şi se piperează.

Salata de ruccola cu branza de capra

Salata de ruccola cu branza de capra

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.