Salată gustoasă
PrinteazaSalată gustoasă
- 500 g roşii
- 500 g cartofi
- 1—2 ţeline
- 1—2 cepe (mici)
- 2 ouă (răscoapte)
- vinegretă
- pătrunjel tocat
Mod de preparare:
Curăţăm roşiile de seminţe şi de pieliţă şi le tăiem în cuburi sau ca tăiţeii. Fierbem cartofii şi îi tăiem în cuburi sau ca tăiţeii. Alegem o ţelină care sg nu fie lemnoasă, o curăţăm, o tăiem în cuburi mici şi o fierbem în apă clocotită cu sare.
Tăiem ceapa în felii subţiri, rotunde, şi o desfacem în inele. Tocăm ouăle. Punem totul într-o salatieră.
Pregătim într-o farfurie o vinegretă cu oţet, ulei, sare şi piper, bine amestecate, şi o turnăm peste salată. Amestecăm bine şi presărăm salata cu pătrunjel tocat.
Pofta buna!