Salata de vinete cu morcovi

Printeaza

Salata de vinete cu morcovi din: vinete, ceapa, morcovi, ulei, rosii, sare.

Ingrediente:Salata de vinete cu morcovi

  • 1,8 kg vinete proaspete
  • 400 g ceapă us­cată
  • 200 g morcovi
  • 250 ml ulei
  • 750 g roşii
  • sare

 

Mod de preparare:

Vinetele se coc la foc iute, se curăţă de coajă în stare fierbinte şi se aşază pe un fund de lemn puţin aplecat, pentru a se scurge. Se toacă cu un satâr de lemn. Ceapa şi morcovii tăiaţi felii subţiri se călesc în ulei, după care se trec prin maşina de tocat. Se amestecă cu vinetele şi cu restul de ulei.

Se serveşte ornată cu felii de roşii.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.