Salata de pasare

Printeaza

Salata de pasare din: piept de pui, morcov, telina, mere, maioneza, lamai, ardei, sare, piper, sos, ridichii, rosii.

Ingrediente:Salata de pasare

  • 500 g piept de pui fiert
  • 500 gr. morcov
  • 500 gr. telina
  • 300 gr. mere
  • 250 gr. maioneza
  • 2 lamai
  • 2 ardei grasi
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita cu sos englezesc
  • ridichii
  • rosii pentru decor

 

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie cuburi mici, se adauga morcovul, telina, merele, ardeiul gras, ce vor fi taiate joulien maioneza, zeama de la o lamaie si condimentele, se amesteca, apoi se aseaza salata in cupe sau salatiere; se decoreaza cu ridichii taiate in forma de nufar, sau taiate felii subtiri, si felii de lamaie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.