Salata de fenicul cu branza
PrinteazaSalata de fenicul cu branza din: fenicul, salata verde, portocale, lamaie, branza degresata, sare, piper.
- 4 bulbi mici de fenicul
- 1 salata verde
- 2 portocale
- 1 lamaie
- 60 g branza degresata
- sare
- piper proaspat macinat
Mod de preparare:
Intr-o cratita cu capac se pune apa la fiert cu sare. Intre timp, se pregatesc bulbii de fenicul, indapartand partile necomestibile. Se spala si se fierb intr-o oala cu capac.
Se scurg si se taie in bucati mari. Se pun deoparte in salatiera.
Se spala bine salata verde, se rupe bucati si se amesteca impreuna cu feniculul. Se spala o portocală, se desface in felii si se adauga la fenicul.
Separat, se pregateste un sos din sucul celeilalte portocale, zeama de lamaie, branza, sare si piper.
Se toarna sosul si se serveste
Pofta buna!
Incoming search terms:
- fenicul cu branza





