Salata de ciuperci cu verdeata

Printeaza

Salata de ciuperci cu verdeata din: ciuperci, otet, ulei, zeama de lamaie, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Salata de ciuperci cu verdeata

  • 250 g ciuperci
  • 1 lingură oţet alb
  • 4 linguri de ulei
  • 1 lingură de zeamă de lămâie
  • sare
  • piper
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Se spală bine ciupercile, fără a le curăţa de coajă, se şterg bine şi se taie feliuţe cât mai fine. Se pun într-un castron într-un amestec bine omogenizat de ulei, oţet şi zeamă de lămâie, sărându-se şi piperându-se după gust.

Se lasă în frigider, minimum zece minute.

Se serveşte la zece minute după ce se scoate din frigider, ornată cu câteva frunzuliţe de pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.