Salata cu paste si ton

Printeaza

Salata cu paste si ton din: paste, ceapa rosie, rosii cherry, suc de lamaie, supa, piper, ulei de masline, rucola, busuioc, ton.

Ingrediente:

  • 250 g paste spiralate, sare
  • 1 ceapa rosie
  • 250 g rosii cherry
  • Sucul de la 1 lamaie
  • 50 ml supa
  • Piper
  • 6 linguri ulei de masline
  • 1 legatura rucola
  • 6 crengute busuioc
  • 2 cutii ton

Mod de preparare:

Fierbeti pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet, puneti-le intr-o strecuratoare, turnati apa rece peste ele si scurgeti-le. Curatati ceapa si taiati-o inele fine.

Spalati rosiile si taiati-le in jumate. Puneti atat ceapa, cat si rosiile intr-un castron impreuna cu pastele si amestecati-le. Pentru dressing amestecati sucul de lamaie, supa, sarea, piperul si uleiul de masline. Turnati-l petse salata, amestecati inca odata ingredientele si lasati-o la frigider circa 30 de minute sa se patrunda.

Spalati rucola si busuiocul, taiati rucola in doua si tocati busuiocul. Scurgeti tonul si despartiti-l bucatele. Amestecati-l in salata impreuna cu rucola si busuiocul tocat si condimentati totul inca odata cu sare si piper.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.