Salata de paste cu ton si capere

Printeaza

Salata de paste cu ton si capere din: paste, ton, capere, ardei iute, telina, rosii, otet, ulei, rucola si busuioc.

Ingrediente:Salata de paste cu ton si capere

  • 350 g de paste
  • 225 g ton in suc propriu, scurs bine
  • 1 lingura de capere
  • 15 ardei iuti mici din borcan, scursi si tocati
  • 1 inima de telina Apio, feliata
  • 140 g de rosii cherry, taiate pe jumatate
  • 75 ml de otet balsamic
  • 3 linguri ulei de masline extravirgin
  • 100 g rucola
  • busuioc proaspat

 

Mod de preparare:

Fierbe pastele conform instructiunilor de pe pachet, scurge-le si clateste-le sub jet de apa rece. Dupa ce le scurgi din nou, transfera-le intr-un bol mare.

Adauga toate ingredientele cu exceptia busuiocului, asezoneaza si amesteca, apoi serveste cu frunze de busuioc presarate.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.