Rulouri cu hrisca si ardei gras

Printeaza

Rulouri cu hrisca si ardei gras din: boabe hrişcă, ceapă, ardei gras, morcov, foi pentru plăcintă, ou, lapte, ulei, sare, piper, boia.

Rulouri_cu_hrisca_si_ardei_gras

Ingrediente:

  • 200 g boabe hrişcă
  • 1 ceapă
  • 1 ardei gras
  • 1/2 morcov ras
  • 1 pachet foi pentru plăcintă
  • 1 ou
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingură ulei
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare:

Hrişcă se fierbe în apă măsu­rată de două ori cantitatea ei. Se lasă 30 de minute. Se gustă şi se mai lasă 10 minute dacă nu e bine fiartă.

Ceapa tăiată mărunt si mor­covul ras se pun la călit în ulei, se adaugă ardeiul tăiat cuburi şi apoi hrişcă. Se presară sare, piper şi boia şi se lasă pe foc 10 minute.

Foile de plăcintă se taie dreptunghiuri care se umplu cu amestecul de hrişcă, se rulează, se asază în tava de copt şi se ung cu ou bătut şi lapte. Se lasă 20 de minute la cuptor.

Rulouri cu hrisca si ardei gras

Rulouri_cu_hrisca_si_ardei_gras

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.