Rulouri cu bacon si branza

Printeaza

O reteta de rulouri cu bacon si branza din: dovlecei, bacon, branza de burduf, cascaval, marar, sare si piper.

Ingrediente:Rulouri cu bacon si branza

  • 4 dovlecei
  • 16 felii de bacon, taiate subtire
  • 100 g branza de burduf
  • 50 g cascaval
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălaţi dovleceii şi fără a-i curăţa de coajă tăiaţi-i în felii de cir­ca 5mm, pe lungime. Puneţi într-o cratiţă apă la fiert şi când începe să fiarbă în clocot, puneţi feliile de dovlecel. Opăriţi-le 1 minut, apoi scoateţi-le pe o farfurie şi lăsaţi-le să se scurgă bine de apă.

Amestecaţi într-un castron brânza de burduf cu caşcavalul dat pe răzătoarea mare. Adăugaţi mărarul tocat mărunt, sare şi piper după gust şi omogenizaţi bine compozi­ţia. Puneţi pe fiecare felie de bacon câte o felie de dovlecel iar peste aceasta întindeţi câte o lingură din amestecul de brânză. Rulaţi şi prindeţi cu scobitori.

Puneţi rulourile astfel pregătite într-o tavă, pe hârtie de copt şi puneţi tava în cuptorul încins. Coaceţi rulourile la foc potrivit circa 20 de minute. Serviţi-le calde.

Rulouri cu bacon si branza

Rulouri cu bacon si branza

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.