Ruladă din carne de porc

Printeaza

Ruladă din carne de porc din: carne de porc, piept de pui, ciuperci de padure, oua, ardei iute, ceapa verde, bacon, ulei, sare, piper si condimente.

Ingrediente:Ruladă din carne de porc

  • 600 g carne de porc
  • 100 g piept de pui
  • 60 g ciuperci de pădure
  • 2 ouă
  • 1 ardei iute roşu
  • 1 legătura de ceapa verde
  • 4 felii de bacon
  • 4-5 linguri de ulei
  • sare,piper
  • condimente pentru gril

Preparare:

Muşchiul se spală şi se tapetează cu un şervet să se usuce. Se taie într-o felie subţire de carne, de 1-1,5 cm, care să se poată rula.Se bate puţin cu ciocanul de şniţele şi se condimentează.

Pieptul de pui se taie în fâşii, care se prăjesc într-o tigaie cu puţin ulei. Se presară cu un praf de sare şi piper şi se lasă deoparte.

Ciupercile se curăţă, se spală şi se fierb în apă cu sare, timp de 5-6 minute. Intr-un castron se bat ouăle, se adaugă ceapa verde şi ardeiul iute tocat, sare şi ciupercile cubuleţe.

Se răstoarnă într-o tigaie încinsă cu o lingură de ulei şi se lasă la prăjit, la foc potrivit. Pe felia de carne se pune omleta, iar pe mijloc se pun fâşiile din piept înfăşurate în bacon.

Se rulează carnea, se leagă cu aţă, se unge cu ulei şi se aşază într-o tavă pentru copt. Se adaugă 100 ml apă şi se coace în cuptorul încins, la foc potrivit, 30 de minute.

Cu 5 minute înainte de a fi gata, se desfac aţele şi se stropeşte friptura cu sosul din tavă.

Ruladă din carne de porc

Ruladă din carne de porc

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Rulada de porc cu carnat afumat. Suna bine? 🙂

    Ingrediente:

    700 g cotlet de porc
    300 g carnati afumati
    1 lingurita sare de mare
    1 lingurita rasa piper
    3 lingurite paprika rosie
    oregano
    cimbru
    roinita
    cateva linguri ulei de masline

    Mod de preparare:

    Spalam bine carnea si o taiem in doua sau trei depinde de bucata de carne, eu am taiat-o in trei. Batem bine carnea.

    Intr-un bol amestecam uleiul de masline cu ierburile tocate marunt. Adaugam sarea, piperul si paprika si amestecam bine.

    Ungem cu acest sos feliile de carne batuta, asezam apoi o bucatica de carnat atat de lung cat e de lata carnea, rulam si legam.

    Saram si piperam de jur imprejur ruladele, apoi le asezam intr-o tava pe hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 30-40 min. Trebuie sa fie usor rumenite deasupra.

    Lasam sa se raceasca, apoi feliem si servim ca aperitiv.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.