Rulada din carne de porc cu oua si pasta de hrean

Printeaza

Rulada din carne de porc cu oua si pasta de hrean din: carne de porc, morcov, radacina de telina, piper, sare, oua, pasta de hrean, patrunjel verde.

Ingrediente:Rulada_din_carne_de_porc_cu_oua_si_pasta_de_hrean

  • 1 kg carne de porc
  • 1 morcov
  • 1 ţelină rădăcină
  • 1 pătrunjel rădăcină
  • piper
  • sare
  • 7 ouă fierte tari
  • pastă de hrean
  • câteva fire de pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Fierbi carnea cu morcovul şi rădăcinile, apoi le dai prin maşina de to­cat. Laşi amestecul să se răcească, apoi adaugi sare, piper şi pătrun­jelul tocat fin.

Pe o folie de plastic întinzi pasta obţinută, un rând de pastă de hrean şi ouăle curăţate de coajă. Rulezi strâns, apoi dai ruloul la rece.

Rulada din carne de porc cu oua si pasta de hrean

Rulada_din_carne_de_porc_cu_oua_si_pasta_de_hrean

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.