Rulada din carne de porc cu oua si pasta de hrean
PrinteazaRulada din carne de porc cu oua si pasta de hrean din: carne de porc, morcov, radacina de telina, piper, sare, oua, pasta de hrean, patrunjel verde.
- 1 kg carne de porc
- 1 morcov
- 1 ţelină rădăcină
- 1 pătrunjel rădăcină
- piper
- sare
- 7 ouă fierte tari
- pastă de hrean
- câteva fire de pătrunjel verde
Mod de preparare:
Fierbi carnea cu morcovul şi rădăcinile, apoi le dai prin maşina de tocat. Laşi amestecul să se răcească, apoi adaugi sare, piper şi pătrunjelul tocat fin.
Pe o folie de plastic întinzi pasta obţinută, un rând de pastă de hrean şi ouăle curăţate de coajă. Rulezi strâns, apoi dai ruloul la rece.
Rulada din carne de porc cu oua si pasta de hrean
Pofta buna!