Lipii umplute cu carnati

Printeaza

Lipii umplute cu carnati din: lipii, aripi de pui, carnati, carne, usturoi, rosie, ridichi, iaurt, patrunjel.

Ingrediente:Lipii umplute cu carnati

  • 4-6 lipii
  • 2-3 aripi de pui sau 2-3 ficăţei
  • carne friptă de orice fel
  • 1-2 cârnaţi fripţi pe grătar
  • 2-3 căţei de usturoi zdrobiţi
  • 1 roşie
  • 4-6 ridichi de lună
  • 4 linguri cu iaurt
  • 6-8 tije de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Tocaţi mărunt carnea friptă (carnea de pui să nu aibă piele), amestecaţi cu felii subţiri de cârnaţi; curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi felii subţiri ridichile de lună, ameste­caţi cu resturile de carne, zdrobiţi căţeii de usturoi, amestecaţi cu pătrunjel tocat mărunt şi iaurt, omogenizaţi.

Strângeţi în castron carnea şi sosul de iaurt, ameste­caţi.

Luaţi cu lingura din amestec, întindeţi uniform pe lipie (puteţi folosi şi turte subţiri, coapte pe plită), puneţi câteva bucăţi mici de roşie peste umplutură şi rulaţi lipia.

Serviţi imediat, fară să ţineţi la rece, întregi sau tăiate felii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.