Piersici caramelizate

Printeaza

Piersici caramelizate din: piersici, zahăr, unt.

Ingrediente:Piersici_caramelizate

  • 1/2 kg piersici
  • 200 g zahăr
  • 2 lin­guri de unt

Mod de preparare:

Piersicile se curăţă de coajă, apoi se taie felii. Untul se pune într-o cratiţă şi când se încinge se adaugă feliile de pier­sici şi zahărul. Se ţin pe foc până piersicile prind o culoare aurie.

Piersici caramelizate

Piersici_caramelizate

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • piersoci caramelizaye

1 comentariu

  1. Interesanta reteta de piersici caramelizate

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.