Rulada de somon afumat

Printeaza

Rulada de somon afumat din: somon, branza, smantana, sunca, marar, icre, unt.

Ingrediente:Rulada de somon afumat

  • 12 felii de somon afumat (300 g)
  • 300 g brânză de vaci
  • 2-3 linguri smântână
  • 200 g şuncă de Praga
  • 1 legătură mărar
  • icre de Manciuria sau de somon
  • unt

 

Mod de preparare:

Pe o folie alimentară transparentă, suficient de lungă şi lată, se aşază somonul astfel încât fiecare felie să acopere puţin din altă felie. Brânza se mixează cu smântână şi se potriveşte de sare. Se adaugă şi mărarul, apoi se aşază peste somon.

Brânza se acoperă cu felii de şuncă. Se rulează în folia alimentară, se strânge bine la capete şi se dă la rece până a doua zi. Se decorează rulada cu mărar şi icre de Manciuria sau de somon.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.